Σε μία κίνηση υψηλού ρίσκου επέλεξε να προβεί η ηγεσία της ΝΔ λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές σηκώνοντας υπέρμετρα τους τόνους της πόλωσης, μας πληφορορεί το vima.gr.
 
Ήδη, αρκετοί στο υπουργικό συμβούλιο και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, μιλάνε για μεγάλο στοίχημα, καθώς πρόκειται για μια παράτολμη απόφαση. Και αυτό διότι ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να γυρίσει το ρολόι του χρόνου πίσω σε άλλες εποχές, όπου γινόταν μεγάλες συγκεντρώσεις.
Ήδη στα γραφεία της ΝΔ σήμανε συναγερμός και έχει ξεκινήσει επιχείρηση κινητοποίησης των μελών και ψηφοφόρων του κόμματος. Αυτό που θέλουν στο πρωθυπουργικό γραφείο είναι το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν κλείσει η προεκλογική περίοδος να μεταφερθεί από τους τηλεοπτικούς δέκτες η μια εικόνα μιας γεμάτης πλατείας για να κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Επί της ουσίας θα πρόκειται για μια σύγκριση με συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα και θα επιχειρηθεί να σταλεί μήνυμα στους ψηφοφόρους ότι, μέσω και της ανοικτής συγκέντρωσης, η ΝΔ έχει δυναμική και ρεύμα