Πήραμε εντολή οι άνθρωποι που βρέθηκαν άδικα έξω από τις δουλειές τους να επανακάμψουν το συντομότερο δυνατόν, δήλωσε ο Νίκος Βούτσης.
 
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι πρέπει να υπάρχει συνέχεια στο κράτος και πως σκοπός του ήταν η συνεργασία με ανθρώπους της ιεραρχίας κι όχι με στρατιές συμβούλων.
 
«Παρέλαβα μια όχι ευχάριστη κατάσταση σε σχέση με τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας. Οι μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση πρέπει να γίνουν ένα εθνικό αφήγημα που δεν θα έπρεπε να επιβάλλεται από το εξωτερικό» είπε ο απερχόμενος υπουργός και παρέδωσε στον κ. Βούτση σε stick τις νομοθετικές εκκρεμμότητες με κύρια το νόμο για την αξιολόγηση που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.