Από το πρωί τελεί υπό κατάληψη το κτήριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων στο κέντρο της πόλης
Υπό κατάληψη τελεί από το πρωί το κτήριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων στο κέντρο της πόλης, από ομάδα νεαρών ατόμων που δηλώνουν αλληλέγγυοι στους κρατούμενους απεργούς πείνας ζητώντας την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄.
Υπό κατάληψη η Βασιλική του Αγίου Μάρκου και το Επιμελητήριο στα Χανιά – http://t.co/f7Mw0XWq1r pic.twitter.com/5IYEoYUb7P
— Cretapost.gr (@Cretapost) March 30, 2015
Η ομάδα των καταληψιών μπήκε στους χώρους του Επιμελητηρίου και ζήτησε από τους εργαζόμενους να βγουν έξω, δηλώνοντας ότι καταλαμβάνουν τον χώρο ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ