Η 24ωρη απεργία κηρύσσεται μετά την παραβίαση της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των Ενώσεων, των εργαζομένων, της εργοδοσίας του Ελεύθερου Τύπου και του υπουργού Εργασίας, κατά την τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας για το χρονοδιάγραμμα καταβολής των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται συνέλευση στον εργασιακό χώρο της εφημερίδας, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την παραβίαση της τριμερούς συμφωνίας και οι περαιτέρω ενέργειες των δ.σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ.
Απεργούν οι εργαζόμενοι στον Ελεύθερο Τύπο
Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» από τις 16.00 της Πέμπτης, έως τις 16.00 της Παρασκευής.
Σε χρειαζόμαστε
Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις
Πολιτική Σχολιασμού