Μιλώντας στο Mega, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι το μέλλον της χώρας δεν μπορεί να στηριχθεί «σε μαθητευόμενους μάγους», καθώς η τεράστια κρίση που βιώνουμε δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από ένα κόμμα και χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων.

«Αυτή η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με μαθητευόμενους μάγους, δεν αντιμετωπίζεται από ένα κόμμα. Μιλάμε για μια τεράστια κρίση, που για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων. Έχω διαφωνήσει πολλές φορές με τον Μητρόπουλο, αλλά ορθώς συμφωνώ μαζί του στο ότι χρειάζεται ισχυρή διαπραγματευτική ομάδα. Κατά τη γνώμη μου ο Τσίπρας έχει δύο δρόμους να διαλέξει:  Θεωρώ ότι χρειάζεται κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εκλογές».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι θα πρέπει να σταματήσει να επιτίθεται στην αντιπολίτευση που τον στηρίζει, προσθέτοντας πως  δεν γίνεται η κυβέρνηση να λύνει τα εσωκομματικά της προβλήμτα στην καμπούρα της αντιπολίτευσης.

«Ο Τσίπρας κατακεραύνωσε τη Γεννηματά, η οποία μαζί με το κόμμα της παίρνει πολιτική ευθύνη, κάτι το οποίο δεν πράττουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η σουρεάλ κατάσταση πρέπει να λήξει και θα λήξει τέλος Αυγούστου. Τελείωσαν τα αστεία. Δεν θα αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να λύνει τα εσωκομματικά του προβλήματα στην καμπούρα της αντιπολίτευσης και να κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα», δήλωσε η Ν. Μπακογιάννη.