«Εάν περάσουν τα φορολογικά μέτρα για τους αγρότες, τότε θα αφανιστούμε», τονίζει ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής και πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Τραγανού, Ανδρέας Τσουκαλάς. Αναφέρει επίσης ότι «πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε για να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που προδιαγράφονται για το μέλλον μας»

Σημειώνει επίσης ότι θα ξεκινήσουν το πρωί με προσυγκεντρώσεις στις κοινότητες και στη συνέχεια όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στον κόμβο της Μαραθιάς. «Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα γίνει συζήτηση μεταξύ των αγροτών, προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα υπάρξουν νέες κινητοποιήσεις και το ποια μορφή θα έχουν αυτές» υπογραμμίζει.

Όπως αναφέρει ωστόσο, «δεν είναι στις προθέσεις των αγροτών να προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου».