«Τα περί διορθωτικών κινήσεων είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Αν πιάσουν τόπο στην κοινωνική συνείδηση, θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος» σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ τόνισε ότι «όσο πλησιάζει η ώρα της ψήφισης τόσο δυναμώνετε τα ντεσιμπέλ της προπαγάνδας. προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο»

Ο γ.γ. του ΚΚΕ, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα της γαλλικής και της ιταλικής σοσιαλδημοκρατίας, ότι η τήρηση της δανειακής συμφωνίας και η επιτυχής αξιολόγηση από την τρόικα έχει διεθνή σημασία γιατί κρίνει την τύχη της αριστερής κυβέρνησης.

Κότες και λαγοί στο άκουσμα της SIEMENS

Ο κ. Κουτσούμπας, στην ομιλία του σχολίασε και τους χθεσινούς τραμπουκισμούς του υπόδικου Χρυσαυγίτη Λαγού προς τους βουλευτές του ΚΚΕ λέγοντας «Δεν βγάζουν τσιμουδιά, κάθονται κότες, γίνονται λαγοί στο άκουσμα της SIEMENS που ήταν χρηματοδότης του ιδεολογικού τους πατέρα του Χίτλερ».

«Μόνο τους Έλληνες εργάτες θέλουν σκλάβους και τους πουλάνε στα δουλεμπορικά γραφεία. Νέους αντιφασίστες και δύσμοιρους πρόσφυγες βρίσκουν να δολοφονούν στέλνοντας τις εντολές τους. Αλλά βέβαια για τέτοιους τύπους ούτε το σάλιο του δεν αξίζει κανένας να χρησιμοποιεί», συμπλήρωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.