Όπως αποφασίστηκε, τα εκλογικά τμήματα θα είναι 885 και οι κάλπες 1.284 στο εσωτερικό και 44 στο εξωτερικό. Πάντως από την συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής, δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Οι εκπρόσωποι του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαμαρτυρήθηκαν ακόμη μια φορά για χρησιμοποίηση των κεντρικών γραφείων του κόμματος από το περιβάλλον του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Οι εκπρόσωποι των δύο υποψηφίων ανέφεραν δύο περιστατικά των προηγούμενων ημερών. Το πρώτο ήταν ένα τηλεφώνημα που έγινε στον πρώην βουλευτή Αχαΐας Μπεκίρη και στο οποίο του ζητήθηκε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Για το γεγονός πως το τηλεφώνημα έγινε από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη ανέφερε πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό το οποίο και καταδίκασε.

Το δεύτερο περιστατικό, ήταν η παρεμπόδιση του πρώην γ.γ. Εθελοντών και εν ενεργεία μέλους της Πολιτικής Επιτροπής κ.Σιάνη, στην προσπάθειά του να μπει στα γραφεία του κόμματος. Όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Σιάνης παρεμποδίστηκε από τους άνδρες ασφαλείας και τελικά μόνο μετά από παρέμβαση του διευθυντή του κόμματος κ. Τσιμάρα.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, αφού δήλωσε πως δεν γνώριζε για το περιστατικό, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει τη διεξαγωγή ΕΔΕ για να γίνει γνωστό το ποιός έδωσε την εντολή για την παρεμπόδιση του κ.Σιανή. Άγνοια δήλωσε και ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη.