Σύμφωνα με την κατάθεση της κ. Ζώρζου, ο Καζαντζόγλου ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας, ενώ προσπάθησε να αποτρέψει και τη σύλληψη του δολοφόνου, χτυπώντας τον αστυνομικό που εκείνη την ώρα προxωρούσε στη σύλληψη του Ρουπακιά.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, επικράτησε μεγάλη ένταση, όταν η πρόεδρος κάλεσε τη μάρτυρα να δει αν μπορεί να αναγνωρίσει τον συνοδηγό του Ρουπακιά. Η κ. Ζώρζου απάντησε ότι μπορεί να αναγνωρίσει τον συνοδηγό στο πρόσωπο του Καζαντζόγλου. Εκείνη την ώρα επικράτησε ένταση και ο Καζαντζόγλου είπε «αφήστε με έξω να της δείξω». Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα, με μέλη της Πολιτικής Αγωγής να φωνάζουν προς την Υπεράσπιση «Μην προσπαθείτε, δεν πρόκειται να την τρομοκρατήσετε»

Η μάρτυρας εμφανώς σοκαρισμένη ζήτησε διακοπή και βγήκε έξω από την αίθουσα. Ανάμεσα στα όσα κατέθεσε η μάρτυρας, καθιστά σαφές πως η δολοφονική επίθεση ήταν προσχεδιασμένη. Εντύπωση προκαλούν τα λεγόμενα της σχετικά με την κατάθεση που έδωσε μετά τη δολοφονία, όταν και είδε τον Ρουπακιά να κυκλοφορεί ανενόχλητος και χωρίς συνοδεία στο αστυνομικό τμήμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια διακοπής, απειλές δέχθηκε και η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη. Συγκεκριμένα, ένας από τους συνηγόρους της Υπεράσπισης την απείλησε πως θα σπάσει την κάμερα της. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 2 Δεκεμβρίου με ερωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής και της Υπεράσπισης προς τη μάρτυρα.

Δείτε όλη την εξέλιξη της δίκης: