Η κ. Καραγιαννίδου μίλησε για ενέδρα που είχε στηθεί στην παρέα του Παύλου Φύσσα, καθώς το Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής περίμενε να περάσουν και να επιτεθούν.  «Ήταν σχεδιασμένο» τόνισε. Συνεχίζοντας ανέφερε πως η επίθεση στον Παύλο Φύσσα είναι παρόμοια με την επίθεση στο ΠΑΜΕ καθώς και στις δύο περιπτώσεις οι επιτιθέμενοι είχαν παρόμοιο ντύσιμο, κρατούσαν κράνη και έγιναν νύχτα όταν δεν υπήρχε πολύς κόσμος.

Η αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως έχει ακούσει τον Μιχαλολιάκο να αναλμβάνει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα ενώ έχει δει και το βίντεο με τον Πατέλη να δίνει οδηγίες για επίθεση σε γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Είχαν σχηματίσει έναν κλοιό γύρω από τον Φύσσα και όταν έφτασε ο Ρουπακιάς τον κρατούσαν για να μην μπορεί να φύγει» είπε η κ. Καραγιαννίδου, διευκρινίζοντας πως νωρίτερα δεν είχε γίνει συμπλοκή με την συμμετοχή και των δύο πλευρών αλλά δύο επιθέσεις προς την παρέα του Φύσσα.

Οι συνήγοροι της Υπεράσπισης είχαν προσκομίσει μέτρο στην αίθουσα του δικαστηρίου για να μετρήσουν πόσο είναι τα 15 μέτρα τα οποία η μάρτυρας είπε ότι απείχε από το σημείο της δολοφονίας. Αφού έγιναν οι μετρήσεις, η Υπεράσπιση κατέθεσε γραπτό αίτημα για αυτοψία στο σημείο της δολοφονίας ώστε να διαπιστωθεί πόσο απέχει το παγκάκι στο οποίο καθόταν η κ. Καραγιαννίδου.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν στην δίκη της  Τετάρτης με την συνήγορο Υπεράσπισης Δήμητρα Βελέντζα να ρωτά την μάρτυρα: «Τι έκανε ο Παύλος Φύσσας μετά την επίθεση». Η Πρόεδρος παίρνοντας τον λόγο είπε «Τι έκανε ο Παύλος Φύσσας μετά την επίθεση. Αυτό ρωτήσατε;» με την Μάγδα Φύσσα που βρισκόταν στο κοινό να απαντά «Πέθανε. Αυτό έκανε».

Τέλος η Υπεράσπιση ρώτησε για τον λόγο που η μάρτυρας έγινε φίλη με τον Μελαχροινόπουλο στο Facebook, ενώ τέλος κατέθεσε φωτογραφίες με τον έναν από τους δύο που εικονίζονται στις πρόσφατες φωτογραφίες εκπαίδευσης  της Χρυσής Αυγής να εικονίζεται στο παιχνίδι «Ελλάδα έχεις ταλέντο».