Έντονη ήταν η αντίδραση του πατέρα του Παύλου Φύσσα για την απουσία του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί λόγω της παρέλευσης του 30μηνου.

Συγκεκριμένα, όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου κατά την εκφώνηση των κατηγορουμένων και έφτασε στο όνομα του Ρουπακιά, ο Παναγιώτης Φύσσας ξέσπασε φωνάζοντας:

«Αυτός τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του, γι' αυτό δεν έχει έρθει». Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, του ζήτησε να μην παρέμβει άλλη φορά.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του δολοφονημένου μουσικού ζήτησαν τουλάχιστον οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση να εμφανίζονται καθημερινά κατά τη διάρκεια της δίκης.

Από την πλευρά της υπεράσπισης, ο συνήγορος του Μιχαλολιάκου αναφέρθηκε στη συνάντηση της Μάγδας Φύσσα με τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παρασκευόπουλου.

«Σεβόμενοι το αίτημα και την αγωνία του δικαστηρίου για επιτάχυνση της διαδικασίας, πρέπει να πω ότι γίναμε κοινωνοί κάποιων περίεργων επαφών. Θεωρούμε ότι είναι άμεση παρέμβαση. Εγώ θα εκφράσω μια ευχή», είπε ο Τάκης Μιχαλόλιας.