Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, καθώς όπως επισημαίνουν στον 1,5 χρόνο της θητείας του έχουν συναντηθεί μαζί του μόνο μία φορά.
Οι εργαζόμενοι σήκωσαν πανό εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή τους στις ιδιωτικοποιήσεις συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και τη μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Τρίωρες στάσεις εργασίας
Μετά τη σημερινή 24ωρη απεργία στα τρένα και τον Προαστιακό, οι εργαζόμενοι στην κίνηση των τρένων συνεχίζουν μέχρι την Πέμπτη τις τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας, οι οποίες ειδικά για τα εμπορευματικά δρομολόγια θα επεκταθούν ως την Κυριακή.
Τα σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους την Παρασκευή, ενώ υπάρχει η σκέψη οι απεργιακές κινητοποιήσεις να επεκταθούν.