Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο της πολιτείας Μινεσότα στις ΗΠΑ, από έναν άνδρα ο οποίος είναι νεκρός, ανακοίνωσε η αστυνομία
Ο δράστης της επίθεσης έκανε αναφορές στον Αλλάχ, δήλωσε ο Μπλερ Άντερσον, επικεφαλής της αστυνομίας του Σεντ Κλάουντ, μιας πόλης που βρίσκεται περίπου 100 χλμ. βορειοδυτικά της Μινεάπολης και όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση στο εμπορικό κέντρο Crossroads.
«Επιβεβαιώσαμε ότι ρώτησε τουλάχιστον ένα πρόσωπο αν είναι μουσουλμάνος προτού του επιτεθεί», συνέχισε λέγοντας ο Άντερσον.
Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, η έρευνα είναι σε εξέλιξη. «Δεν μπορώ να πω τώρα αν πρόκειται ή όχι για τρομοκρατική επίθεση γιατί δεν το γνωρίζουμε», είπε.
Πολλοί τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.