«Δεν υπήρξε πρόθεση για συγκάλυψη, δεν έχουμε πρόθεση συγκάλυψης κανενός γεγονότος, γίνεται συστηματική προσπάθεια της ΝΔ να ακυρώσει τον νόμο Παππά» δήλωσε ο κ. Τσίρκας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην ΚΕ ότι όποιος υποψήφιος δεν πληροί της προϋποθέσεις θα έρθει ο επόμενος» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε δε τη ΝΔ προσπαθεί να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης “σηκώνοντας” το θέμα της αδειοδότησης και του κ. Καλογρίτσα. 

«Στηρίζουν με νύχια και με δόντια κουμπάρους στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε από πλευράς του ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας κάνοντας λόγο για “μπανανία”, καθώς δεν είναι να δυνατόν να συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό δηλώνοντας ό,τι θέλουν χωρίς εξέταση.

«Για τρίγωνο διαπλοκής και αμαρτίας, και σκαστή παρανομία», έκανε λόγο η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου αναφερόμενη στην υπόθεση της Attica Bank.

«Να ελεγχθεί η επιτροπή αδειοδότησης, αλλά και ο (γ.γ Ενημέρωσης) κ. Κρέτσος που επικύρωσε το πόρισμα για τους υποψήφιους υπερθεματιστές» τόνισε ακόμη.

«Τρίγωνο διαπλοκής Attica, Καλογρίτσας, Σπίρτζης… Τρίγωνο αμαρτίας. Περιμένω την παρέμβαση του πρωθυπουργού, να μάς απαντήσει τι θα κάνει για τον υπουργό Επικρατείας και τον γγ. Ενημέρωσης», συμπλήρωσε.

«Δεν θα συνηγορήσουμε στη διαμόρφωση καθεστώτος και στη Μαδουροποίηση», επισήμανε η βουλευτής.