Ακέφαλο χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό το ΠΑΣΟΚ και αναφερόμενος στην καταψήφιση της ρύθμισης για τα φαρμακεία ζήτησε «η Κοινοβουλευτική Ομάδα να βρει τη συνοχή της, ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών».

Είπε ότι από την περασμένη Πέμπτη γνώριζαν οι βουλευτές την τροπολογία για τα φαρμακεία, απαντώντας σε όσους τον επέκριναν ότι έφερε την τροπολογία την ύστατη ώρα στη Βουλή.
Για «βαρυχειμωνιά» στο ΠAΣOΚ έκανε λόγο ο Χάρης Καστανίδης, προειδοποιώντας ότι «δεν είναι δυνατό να μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση ως χώρα και εμείς στο ΠΑΣΟΚ να χτενιζόμαστε».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, απέρριψε εμμέσως την πρόταση Σκανδαλίδη για εκλογή προέδρου της ΚΟ, λέγοντας ότι θεωρεί πως θα πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος ο κ. Παπανδρέου έως τον Μάρτιο.

Αναγνώρισε όμως, ότι κάποια στιγμή ο κ. Παπανδρέου δεν άσκησε τα διευθυντικά του καθήκοντα. Τέλος, άφησε αιχμές για τον κ. Λοβέρδο στην υπόθεση των φαρμακείων, λέγοντας ότι οι '«διατάξεις που έρχονται στη Βουλή θα πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένες'».

«Θέλω να λογοδοτήσω. Δεν αισθάνομαι ενοχή, αλλά ευθύνη» δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, μετά το σάλο που προκάλεσε η ομολογία του ότι δεν διάβασε το μνημόνιο, γιατί είχε άλλες υποχρεώσεις.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega τόνισε χαρακτηριστικά «Δεν φεύγω, δεν λιποτακτώ. Στη δουλειά μου είμαι πετυχημένος» τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ενώ απέναντι στις φωνές που ζητούν διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, είπε χαρακτηριστικά «στο ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει πολύ λίγοι. Ένας λιγότερος δεν με ενδιαφέρει» .