Με τα καθημερινά κρούσματα να αυξάνουν, τους διασωληνωμένους ασθενείς να πλημμυρίζουν τα αδύναμα και υποστελεχωμένα νοσοκομεία, και τον αριθμό των νεκρών να αρχίζει το τελευταίο διάστημα να προσεγγίζει τα τραγικά αποτελέσματα του δεύτερου κύματος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, απασφάλισε την Παρασκευή και επιδόθηκε σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση και στοχοποίηση των κινητοποιήσεων, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει ακόμα και για βιολογικό πόλεμο από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής» περιέγραψε αρχικά στο Status 107,7 της Θεσσαλονίκης, για να συνεχίσει με ακόμα ζοφερότερες κατηγορίες.

«Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης» δήλωσε ο υπουργός της κυβέρνησης, αφήνοντας τα καλέσματα περί «ενότητας» του Κυριάκου Μητσοτάκη να μοιάζουν άνευ ουσίας.

«Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε» δήλωσε ακόμα, για να συνεχίσει πως «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού.

«Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους» κατηγόρησε ακόμα την αξιωματική αντιπολίτευση και όσο κόσμο διαμαρτύρεται, πασχίζοντας να πυροδοτήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό όλων των χτυπημένων κλάδων από τις κυβερνητικές επιλογές.

«Όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη. Στο τέλος δεν θα έχει ούτε πολιτικά οφέλη. Γιατί θα χάσει από όλο αυτό αλλά θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημία στην Ελλάδα. Όταν είπε “δέχομαι το ρίσκο”, στο μυαλό του είχε σχέδιο, δεν το είπε έτσι δεν ήταν τυχαίο» κατηγόρησε ακόμα τον Α. Τσίπρα, παρότι η φράση του αυτή είχε χρησιμοποιηθεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο.