Αναφερόμενος στο ΚΚΕ αλλά και στην τωρινή κυβέρνηση Τσίπρα, την οποία χαρακτηρίζει «κομμουνιστική», υποστήριξε πως θα είχαν εξοβελιστεί οι δεξιοί από το Κοινοβούλιο ή θα είχαν καταλήξει σε γκούλαγκ.

«Φυσικά και είμαι αντικομμουνιστής, αφού πιστεύω στην ελευθερία και στη δημοκρατία. Οι κομμουνιστές πιστεύουν στη δικτατορία του προλεταριάτου και εχθρεύονται τη δημοκρατία. Αλλά αυτή είναι και η βασική μας διαφορά. Εμείς και σεβόμαστε τη δική τους γνώμη και εξασφαλίζουμε την ελευθερία του λόγου και για αυτούς με τους οποίους διαφωνούμε. Για αυτό είμαστε δεξιοί. Όπως βλέπετε στο δικό μας πολίτευμα, το ΚΚΕ μπορεί να είναι στη Βουλή και ας αμφισβητεί το Σύνταγμα. Αν κυβερνούσαν όμως οι κομμουνιστές, όπως έκαναν όπου κυβέρνησαν, εμάς όχι στη Βουλή δε θα μας είχαν, αλλά μάλλον θα ήμασταν στα γκούλαγκ μπροστά στα οποία τα ξερονήσια μοιάζουν με το Χίλτον». 

Επέμεινε στη δήλωση του μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι περί ευθυνών της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου και απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν ότι με το σχόλιο αυτό εξέθεσε τη χώρα.

«Στη σύνοδο του ΕΛΚ στη Μαδρίτη το ψήφισμα που έβγαλε το ΕΛΚ καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση του κ.Τσιπρα γιατί δεν μπορεί να φυλάξει επαρκώς τα σύνορά μας. Δεν χρειάζονται εμένα στην Ευρώπη για να μάθουν τι συμβαίνει. Και τυφλός το βλέπει. Αλλωστε, τη χώρα την εξέθεσε ο υπουργός ΄Άμυνας κ.Καμμένος, που είπε προ πενταμήνου ότι αν δε μας δώσουν τα λεφτά θα τους στείλουμε τζιχαντιστές. Εκεί να ψάξουν, στην κυβέρνηση, για σαμποτάζ κατά της Ελλάδος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.