«Δεν υπάρχει Αυγενάκης, υπάρχει ο Μητσοτάκης και το επιτελικό του κράτος. Εσείς αποφασίζετε για τα κρίσιμα, είστε προσωπικά υπεύθυνος για το χάος που έχετε δημιουργήσει. Η διαπλοκή σας με τους μεγαλόσχημους που σας στήριξαν να νικήσετε σας οδήγησε εδώ. Αυτό έχει κόστος για τη χώρα, την κοινωνία, τη δικαιοσύνη και πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη».

«Εσείς γνωρίζατε, εάν δεν είστε εκείνος που συμβούλεψε τον κ. Αυγενάκη να αντικαταστήσει τα μέλη της ΕΕΑ χωρίς, όπως προβλέπει ο νόμος, την έγκριση της επιτροπής της Βουλής. Σαν να αλλάζεις τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 90’ και να σφυρίζει πέναλτι στο 93’» πρόσθεσε.

«Απόλυτα δική σας και η ιδέα αυτής της τροπολογίας που όξυνε την κατάσταση. Αδυνατείτε να εκπληρώσετε τα γραμμάτια που υπογράψατε με τη διαπλοκή προεκλογικά», σημείωσε.

«Κατανοώ ότι πρέπει να περνάτε δύσκολες ώρες, ιδιαίτερα μετά το ηχηρό άδειασμά σας από τον κ. Σαμαρά. Κι εμείς περνάγαμε δύσκολες ώρες, αλλά για τις απαιτήσεις των δανειστών ή για κρίσιμες εθνικές συμφωνίες. Εσείς περνάτε δύσκολες ώρες για το ποδόσφαιρο. Ο καθείς και η μοίρα του ανάλογα με τις ικανότητές του».