Στο πλαίσιο του προγράμματος «Διευκολύνοντας την πρόσβαση στην εργασία για ευάλωτους πληθυσμούς στην Αθήνα», που έχει αναλάβει το Generation 2.0 RED, ξεκίνησε καμπάνια με τίτλο «Αγκάλιασε τη Διαφορετικότητα» και στόχο έχει τόσο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, όσο και την κινητοποίηση των εργοδοτών, ώστε να δοθούν ευκαιρίες απασχόλησης σε διαφορετικούς πληθυσμούς της Ελλάδας. 
 
Όπως αναφέρει το Generation 2.0 RED:

Υπάρχουν τουλάχιστον 500.000 άνθρωποι που χτίζουν τις ζωές τους δίπλα μας. Έχουν τεχνογνωσία, δημιουργικότητα και όρεξη γα εργασία. Φέρνουν μαζί τους μια πολύχρωμη παλέτα με κουλτούρες, παραδόσεις, γνώσεις και εξειδίκευση σε πολλούς τομείς. Εμπλουτίζουν και εξελίσσουν την ιστορία της χώρας μας, η οποία έχει δεχτεί επιρροές από πολλές αυτοκρατορίες καθ’όλη την αρχαιότητα.

 
Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο χρήσιμη είναι η διαφορετικότητα στην καθημερινότητά σου και πόσο λειψή θα ήταν η ζωή σου χωρίς αυτήν;
 
Υποστηρίζουμε την ισότιμη συμμετοχή και δίνουμε ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια όνειρα με εμάς.