X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Άκου πριν διαβάσεις

Η εκφωνήτρια Χρύσα Δημητριάδου παρόλο που έχει πάρει σύνταξη βρίσκεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και εργάζεται εθελοντικά για να ενισχύσει τους πρώην συναδέλφους της. 130 ημέρες όμως μετά το μαύρο η φωνή της σπάει ακόμα από συγκίνηση όταν μεταδίδει την είδηση του νέου μαύρου και καλεί τον κόσμο να στηρίξει. Εμείς την ακούσαμε.
|

Μαύρο αυτοί, χρώμα εμείς
 
Το ThePressProject απαντάει στο νέο μαύρο της ΕΡΤ με ακόμα περισσότερο χρώμα. Θα προσφέρει το σήμα τηλεόρασης και ραδιοφώνου σε ακόμα καλύτερη ποιότητα και θα παρέχει τεχνογνωσία και εξοπλισμό σε όποιο μέρος της Ελλάδας είναι δυνατό προκειμένου η ΕΡΤ να εκπέμψει και πάλι στην περιφέρεια.
 
Πέρασαν πάνω από τέσσερις μήνες, ιδρύθηκε ολόκληρη θέση υφυπουργού δημόσιας τηλεόρασης (την οποία ανέλαβε ένας άνθρωπος που δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια ότι το μαύρο της ΕΡΤ ήταν λάθος), κι όμως, το μαύρο έπεσε ξανά. Μετά από προσπάθειες του Παντελή Καψή, η κυβέρνηση κατάφερε να κόψει και τη δεύτερη δορυφορική μετάδοση από τον δορυφόρο Astra και έτσι έκοψε το σήμα σε μεγάλο μέρος της ελληνικής περιφέρειας.

Το ThePressProject από την πρώτη ημέρα στηρίζει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που μάχονται για την ελευθερία του Τύπου και προασπίζονται το συνταγματικό δικαίωμα της δημόσιας τηλεόρασης (όπως άλλωστε διέταξε και το ΣτΕ). Παρέχει media servers και έχει δημιουργήσει εναλλακτικά συστήματα μετάδοσης μέσω του διαδικτύου εγκατεστημένα σε χώρες του εξωτερικού όπου δεν μπορεί να ελέγξει το μακρύ χέρι του κ. Καψή.

Το TPP δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και δεν έχει σχέση με την ΠΟΣΠΕΡΤ. Βρίσκεται εκεί και στηρίζει με τις δυνάμεις του, δίπλα σε ανθρώπους που 130 ημέρες μετά το μαύρο μπορούν ακόμα να δακρύζουν όταν ζητάνε τη συμπαράσταση του κόσμου.

Ως συμπαραστάτες στον άνισο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι, μπορούμε να κάνουμε μαζί πολλά.

Ως πολίτες

Ενσωματώστε όλοι τον κώδικα της ΕΡΤ στα blog σας. Διαδώστε το πρόγραμμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Παρακολουθείστε το πρόγραμμα της ελεύθερης ΕΡΤ και αφήστε σχόλια συμπαράστασης. Πάρτε την οικογένειά σας και επισκεφτείτε το ανοιχτό ραδιομέγαρο.

Ως ιδιοκτήτες σελίδων

Ενσωματώστε τους player στις σελίδες σας. Παρακάτω θα βρείτε όλους τους κώδικες ενσωμάτωσης (αν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος για να ταιριάζει καλύτερα στη σελίδα σας αλλάξτε το width και το w για το πλάτος και το height και το h για το ύψος. Το αν ο player θα παίζει αυτόματα ορίζεται από το a=0 για μη αυτόματη εκκίνηση και a=1 για αυτόματη εκκίνηση)
 
ΕΡΤ

ΕΤ3

ΕΡΑ (Αθήνα)

ΕΡΑ (Θεσσαλονίκη)

3ο Πρόγραμμα 

Ως μέλη του δικτύου της ΕΡΤ και της ΕΡΑ

Το ThePressProject έχει την τεχνογνωσία και αναλαμβάνει να παρέχει τον εξοπλισμό προκειμένου να μεταφέρει το τηλεοπτικό και το ραδιοφωνικό σήμα στους πομπούς, ακόμα κι αν αυτοί είναι 40 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Επικοινωνήστε στο email [email protected] για αναλυτικές πληροφορίες.

Στις προσπάθειες τους για μαύρο απαντάμε με περισσότερο χρώμα. Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην μη ελεγχόμενη ενημέρωση. 

//www.youtube.com/embed/SjO0tdqa0LU


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις