Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής, το αίτημα για σύντομη αναβολή λόγω κωλύματος του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής, Δημητρίου Ζώτου, απαντήθηκε από το δικαστήριο αρχικά με αναβολή για τις 13 του προσεχούς Νοεμβρίου. Ωστόσο, εξαιτίας κωλυμάτων των δικηγόρων υπεράσπισης των κατηγορούμενων, το δικαστήριο ανέβαλε για τις 11 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους.
 
Όπως καταγγέλλεται, κατά την έξοδο του πολιτικώς ενάγοντος Παναγιώτη Δριμυλή και του δικηγόρου Θανάση Καμπαγιάννη, έξω από τη δικαστική αίθουσα και εντός του κτιρίου 8, «ο κατηγορούμενος Μίχος με την κουστωδία του κινήθηκε απειλητικά κατά του μάρτυρα και του δικηγόρου, ξεστομίζοντας απειλές και εκφράσεις υποκόσμου, προφανώς συναφείς με τις πολιτικές και κοινωνικές του συναναστροφές».
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από κοντά και ο αστυνομικός συνοδός του υπόδικου Μίχου, που συμμετείχε στον τραμπουκισμό, μη διστάζοντας μάλιστα να επικαλεστεί την αστυνομική του ιδιότητα. Όπως αναφέρει ο Θ. Καμπαγιάννης, οι προκλήσεις απαντήθηκαν και ο Μίχος «άκουσε αυτά που έπρεπε και κατάλαβε ότι κανείς δεν τον φοβάται, έβαλε την ουρά στα σκέλια και αποχώρησε».
 
«Τα εγκληματικά στοιχεία του φασιστικού περιθωρίου δεν τρομοκρατούν κανέναν, και φυσικά δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν δικηγόρους και μάρτυρες μέσα στο χώρο των δικαστηρίων. Σύντομα θα καθίσουν στο εδώλιο. Και θα λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές τους πράξεις» καταλήγει η ανακοίνωση του δικηγόρου, Θ. Καμπαγιάννη.