ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S01E03: Δημοσκοπήσεις

Σήμερα δημοσιεύεται η 3η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ με τον Κωνσταντίνο Πουλή. Σε ερώτηση για το αν έπρεπε να βγει Τρίτη και 13 το 50% είπε ναι, η μαμά του είπε όχι και το υπόλοιπο 25% δεν ήξερε τι είναι η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
|

Σε νέο στούντιο

Η 3η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ γυρίστηκε στο νέο στούντιο του ThePressProject. Για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της τηλεοπτικής μας παρουσίας χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Υποστήριξε την ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Μπορείτε να υποστηρίξετε την παραγωγή κάθε επεισοδίου κάνοντας μια δωρεά (στο description γράψτε «Ανασκόπηση»). Για κάθε δωρεά μεγαλύτερη των 20€ θα σας στείλουμε και την κούπα της εκπομπής (άρα γράψτε και τη διεύθυνσή σας).

Τι είναι η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η Ανασκόπηση είναι σατιρική δημοσιογραφική εκπομπή που προορίζεται για το διαδίκτυο. Ο σκοπός μας είναι να γελάμε όταν κάτι είναι αστείο και να μη γελάμε καθόλου όταν κάτι δεν είναι αστείο.

Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρώνουμε υλικό από τα κατορθώματα των ηρώων της σύγχρονης πολιτικής και θα το συνδυάζουμε με πρωτότυπη δημοσιογραφική έρευνα.

Είτε πρόκειται για θέματα που έχει ήδη πραγματευτεί το ThePressProject είτε για κάτι που πρωτοπιάνουμε στα χέρια μας, θα υπάρχει πάντοτε η αξίωση να προσφέρουμε φρέσκιες πληροφορίες με πρωταρχικό κριτήριο να είναι σημαντικές για μας και τους αναγνώστες μας και να μην είναι πασίγνωστες.

Παρουσιάζει και επιμελείται ο Κωνσταντίνος Πουλής. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Κώστας Εφήμερος. Την έρευνα κάνει η δημοσιογραφική ομάδα του TPP και τα κείμενα γράφονται από ομάδα συγγραφέων που περιλαμβάνει τους Μυρτώ Αρετάκη, Ελισσαίο Βλάχο, Κώστα Εφήμερο, Νίκο Μιχαλίτση, Δημήτρη Μπούνια, Χρήστο Ντάτσιο, Παντελή Παντελόγλου, Κώστα Παστρίμα, Κωνσταντίνο Πουλή και Ελίζα Τριανταφύλλου.

Την Παραγωγή της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ έχει αναλάβει το ThePressProject. Η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία και με το theblob.gr 

Υπεύθυνος για το Νόμο: Κώστας Εφήμερος

//www.youtube.com/embed/tQr6ji0RiQA?feature=player_detailpage


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις