ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S02E06: Ομοιοπαθητική

Φίλες και φίλοι αυτό είναι ένα επεισόδιο με ελάχιστη δραστική ουσία χιούμορ. Βασικά πήραμε το πρώτο κείμενο και διαλύσαμε τα αστεία σε 100 μέρη πληροφοριών, μετά πήραμε ένα μέρος του διαλύματος και το διαλύσαμε σε άλλα 100 μέρη, έπειτα επαναλάβαμε την ίδια διαδικασία άλλες 198 φορές και έτσι στο τέλος δεν θα μπορείτε να ανιχνεύεστε ούτε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου που να σας κάνει να γελάσετε... ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να συμβεί.
|

Η συγγραφική ομάδα της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ θα απαντάει με τον εμπρηστικότερο δυνατό τρόπο στα σχόλια για τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να εξασφαλισουμε ότι θα χάσουμε το 100% του κοινού μας και θα μπορούμε πλέον -απελευθερωμένοι- να γράφουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι.

H ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ είναι μια σατιρική εκπομπή παραγωγής του ThePressProject. Σε αυτό το επεισόδιο κάναμε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του studio μας που με την υποστήριξη των 1101 έχει αναβαθμιστεί σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσίαση της εκπομπής γίνεται από τον Κωνσταντίνο Πουλή αλλά για την προετοιμασία της εργάζονται 9 άτομα. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα αλλά για να το καταφέρουμε αυτό θα χρειαστεί να μην γίνεται στο περιθώριο των όσων άλλων ετοιμάζουμε για εσάς και άρα χρειαζόμαστε και τη βοήθειά σας.

Αν αξιολογείτε θετικά την προσπάθειά μας κάντε μια δωρεά  αναγράφοντας στην αιτιολογία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το ThePressProject αφιέρωσε επιπλέον μια ραδιοφωνική εκπομπή προκειμένου να απαντήσει σε μια σειρά από «επιχειρήματα» που γράφτηκαν στα σχόλια… 

https://youtube.com/watch?v=P4n4j4ESgfI%3Fautoplay%3D1%26rel%3D0


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις