ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S02E08: Καμμένος #entelos

Μπαίνει σε ένα Μπαρ ένας Άγγλος, ένας Γερμανός και ένας Πρώην Γιουγκοσλάβος Δημοκράτης της Μακεδονίας... Σας φάνηκε «καμένο» το αστείο; Ε αυτό...Παρακολουθήστε το 8ο επεισόδιο της τηλεοπτικής ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ που αφιερώσαμε στον υπουργό που έχει πει περισσότερο από κάθε άλλον την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας «Μακεδονία» (hint: Δεν είναι ο Μουζάλας).
|

Τι είναι η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

H ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ είναι μια σατιρική εκπομπή παραγωγής του ThePressProject. Γυρίζεται στο studio του TPP που με την υποστήριξη των 1101 έχει αναβαθμιστεί σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Η παρουσίαση της εκπομπής γίνεται από τον Κωνσταντίνο Πουλή αλλά για την προετοιμασία της εργάζονται 9 ακόμα άτομα. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα αλλά για να το καταφέρουμε αυτό θα χρειαστεί να μην γίνεται στο περιθώριο των όσων άλλων ετοιμάζουμε για εσάς και άρα χρειαζόμαστε και τη βοήθειά σας.

Σου αρέσει η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ;

Αν αξιολογείτε θετικά την προσπάθειά μας κάντε μια δωρεά   αναγράφοντας στην αιτιολογία ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ. 

https://youtube.com/watch?v=6XD9BPUaljg%3Fautoplay%3D1%26rel%3D0


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις