ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S03E03: Φιντέλ Κάστρο

Ο Κωνσταντίνος Πουλής για πρώτη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας ότι α) Ο Φιντέλ Κάστρο είχε τραγουδήσει με τη Ντόλι Πάρτον, β) είχε κόψει το κάπνισμα εδώ και 30 χρόνια και φόρεσε κουστούμι μόνο για να συναντήσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη (και μόνο αυτό με την Πάρτον είναι ψέμα)
|

Η εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή σάτιρας ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα από το ThePressProject.gr Το επεισόδιο για τον Φιντέλ Κάστρο καθυστέρησε μερικές ώρες εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Σας ζητάμε συγνώμη. Στο επόμενο μας ραντεβού θα είμαστε ακριβείς.

https://youtube.com/watch?v=Sm1s6slry2E%3Fautoplay%3D1


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις