Αναφερόμενη στις δεσμεύσεις Μητσοτάκη για το μείγμα πολιτικής που θα ακολουθήσει σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, τόνισε πως το σχέδιο του είναι οι μειώσεις μισθών και οι απολύσεις στο Δημόσιο.

«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί υπόσχεται μια άλλη δήθεν “αξιόπιστη” οικονομική πολιτική, επαναλαμβάνοντας πως θα προχωρήσει σε περικοπές κρατικών δαπανών και αποκρύβοντας στην ουσία το σχέδιό του που δεν είναι άλλο από μειώσεις μισθών και απολύσεις στο Δημόσιο. Χθες μάλιστα ομολόγησε δημόσια (στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ) πως δεν υπάρχει δυνατότητα για αύξηση συντάξεων στο εγγύς μέλλον. Αλήθεια, ποιους κοροϊδεύει και εμπαίζει ο κ. Μητσοτάκης».

Η Μ. Παπαδοπούλου στάθηκε και στη χθεσινή συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», λέγοντας ότι παρά τις προσπάθειες της ΝΔ δεν είχε επιτυχία, καθώς η  συντριπτική πλειονότητα των πολιτών καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

«Αν και η ΝΔ στήριξε τη χθεσινή δήθεν αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ακόμη και με την παρουσία στελεχών της, το αποτέλεσμα για τους κρυπτόμενους διοργανωτές της ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευτικό. Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων αναγνωρίζει πως μόνο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να βγάλει την πατρίδα μας από την κρίση και τα μνημόνια».