Ανήλικοι οι δράστες του βανδαλισμού της προτομής του Αποστόλου στη Λέσβο

Τρεις ανήλικοι ελληνικής καταγωγής ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των βανδαλισμών της προτομής του ιστορικού, αριστερού δημάρχου της Μυτιλήνης, Απόστολου Αποστόλου, που συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην πόλη της Μυτιλήνης της Λέσβου.
|
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αργά το βράδυ της Τετάρτης, η αστυνομία ανακοίνωσε πως εξιχνιάστηκε η υπόθεση, με τις αρχές να καταλήγουν σε τρεις ανήλικους ελληνικής καταγωγής. 
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατά των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε επίσης σε βάρος των γονέων των δραστών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις