«Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αν υπήρχε σαμποτάζ ή αν υπήρχε τεχνικό πρόβλημα, γι’ αυτό και ζητάμε από τη δικαιοσύνη να αποφανθεί», τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega 
 
Όπως υποστήριξε,  δεν γνώριζε την εταιρεία, ενώ ανέφερε ότι οι διαδικασίες επιλογής έγιναν νομότυπα. 
 
«Το Σάββατο στις 20.00 ενημερώθηκα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό», εξήγησε, αφού τόνισε ότι την Τετάρτη το σύστημα δούλεψε κανονικά

 
«Ενότητα και σοβαρότητα» συνέστησε ο Αντώνης Σαμαράς
 
«Ενότητα και σοβαρότητα» ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στα εσωτερικά της ΝΔ, κατά την άφιξή του του σε παρουσίαση βιβλίου.
 
Συνάντηση των τεσσάρων ζήτησε ο Τζιτζικώστας
 
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη είχε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος και επανέλαβε το αίτημά του για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος.
 
Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε από τον κ. Πλακιωτάκη να αναλάβει την πρωτοβουλία για αυτή τη συνάντηση έτσι ώστε «να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο της Ν.Δ και για να πέσουν οι τόνοι»
 
Παράλληλα, ζήτησε να συμφωνηθεί ένας κώδικας συμπεριφοράς και να συζητηθούν τρόποι διασφάλισης της εκλογικής διαδικασίας όπως προβλέπει το καταστατικό.
 
Σχολιάζοντας την επιστολή του υποψηφίου προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μειμαράκη, ο οποίος ζητεί να κατατεθεί αγωγή και μήνυση από τη Ν.Δ. κατά της εταιρείας που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εκλογών, ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την απορία του γιατί ακόμα δεν έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες , καθώς όπως είπε είχε καταθέσει ανάλογο αίτημα προς το κόμμα ήδη από την περασμένη Δευτέρα.