Συγκεκριμένα, την Τρίτη 1η Μαΐου, το μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, ενώ τα δρομολόγια θα εκτελούνται έως το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

ΟΣΕ , προαστιακός και τρόλεϊ θα παραμείνουν αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν 24ωρη απεργία
Ο ηλεκτρικός θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί  μέχρι τη λήξη της βάρδιας σύμφωνα με απόφαση των εργαζομένων.

Τα λεωφορεία θα κινούνται από 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει την κυβέρνηση για ξεπούλημα του σιδηροδρόμου. «Ο αγώνας για ενιαίο – δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος του λαού θα συνεχιστεί όσο μακρύς κι αν είναι».

Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία όλων των κατηγοριών καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ.

«Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και διεκδικούμε την άμεση επίλυση του συνταξιοδοτικού, την ανάκληση των μειωμένων ειδικών συνθέσεων με κατάργηση του νόμου 4150/2013, την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την άμεση και ορθή καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στα πληρώματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.

Με προσωπικό ασφαλείας o ΟΑΣΘ

Την Πρωτομαγιά τα δρομολόγια των λεωφορείων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, έπειτα από απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων να συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο στις 04:50 και το τελευταίο στις 23:00.