«Από πορτιέρης, πρόεδρος!!» έγραψε ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Βασίλης Χιώτης, επιλέγοντας να μην αποκαλύψει ούτε σε αυτή την περίπτωση… αριστείας τις επιλογές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούσε το κανάλι του Φαλήρου τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TPP, πρόκειται για τον Δημήτρη Παραδέλλη, ο οποίος και αναλαμβάνει την προεδρία του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου, του Ιδρύματος πρώην Θεομήτωρ. Ο νέος πρόεδρος του Κέντρου ήταν για πολλά χρόνια ο πορτιέρης του Marush καφέ- μπαρ, το οποίο επί σειρά ετών επέλεγε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας για τα πάρτυ της.

Ο Δ. Παραδέλλης εμφανίζεται να έχει διατελέσει επί σειρά ετών σύμβουλος του πρώην δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, ενώ ήταν υποψήφιος σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο», της εκλεκτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστιάνας Καλογήρου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που παραθέτει ο ίδιος στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα συνοδεύοντας μία φωτογραφία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο τον περασμένο Μάρτιο, ο Δ. Παραδέλλης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου για 8 χρόνια, μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου και εκλεγμένος τρεις φορές στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ακόμα και ως μαθητής, φέρεται να διατέλεσε υπεύθυνος ΜΑΚΙ Λέσβου, της μαθητικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του -εν είδει βιογραφικού- «ο Δ. Παραδέλλης έχει πτυχίο βοηθού ακτινολόγου από ιδιωτικό ΙΕΚ, πτυχίο Μάρκετινγκ από το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας, πτυχίο από το τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Τμήματος Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο πανεπιστήμιο, πιστοποιητικό επιπέδου Α αντασφαλιστών διαμεσολαβητών, καθώς και πιστοποιητικό από τη Δημόσια σχολή του Εμπορικού Ναυτικού Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων».

«Για παράδειγμα σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα! Ή σε ένα ίδρυμα της περιφέρειας, διορίστηκε ως πρόεδρος , κάποιος άλλος που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως …πορτιέρης σε νυχτερινό κατάστημα!! Όλα αυτά, αδικούν πρώτα από όλους την ίδια την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που προφανώς δεν έχει ιδέα πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα» ανέφερε την Πέμπτη ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, χωρίς να αποκαλύψει την -ακόμα μία- περίπτωση κομματικής επιλογής.