«Το εστειλε ο λοβερδος για την χθεσινη καταθεση μανιαδακη βαλε κατι στο σαιτ χωρις χαρακτηρισμους(ωμος εκβιασμος)» αναφέρεται στο τέλος του κειμένου με τίτλο «O Mανιαδάκης εκβιαζόταν να δώσει ψεύτικα στοιχεία – Όλοι στο σκαμνί για τη Novartis» στην ιστοσελίδα «iapopsi.gr», ενώ παρακάτω συστήνεται στον συντάκτη «Οχι την λεξη ενοχοποιησεις αλλα αν δεν μιλησεις».

Το άρθρο αφορά σχόλιο του ίδιου του Ανδρέα Λοβέρδου για την κατάθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου για την υπόθεση των παράνομων χρηματοδοτήσεων της Novartis, και βασίζεται στις δηλώσεις του βουλευτή που ήδη έχει αρθεί η ασυλία του για παθητική δωροδοκία, αναφορικά με την κατάθεση Μανιαδάκη στην υπόθεση των καταγγελιών για μεθοδεύσεις κατά την έρευνα της Novartis.

Το δημοσίευμα «πρόσεξαν» και χρήστες του twitter, παρότι είναι από τις 18 Οκτωβρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι «υποδείξεις» στο τέλος του κειμένου μάλλον δεν εισακούσθηκαν από τον συντάκτη, αφού οι «διορθώσεις» δεν έχουν περάσει στο κείμενο.

Δείτε φωτογραφίες από το επίμαχο άρθρο:

upd: Μετά τη δημοσίευση, το δημοσίευμα στον ιστότοπο «διορθώθηκε», όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε την αρχική δημοσίευση εδώ.