Ο Π. Μοσκοβισί συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε πως η Ελλάδα έχει επιτύχει μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα, γεγονός που επέτρεψε την κατάργηση του μέτρου για τις μειώσεις στις συντάξεις, κάτι που δείχνει ότι «η Ελλάδα τώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, φυσικά στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».

Ακολούθησε τη γραμμή των δανειστών ως προς τις πιέσεις για μνημονιακές μεταρρυθμίσεις, λέγοντας  ότι «μπορούν φυσικά να γίνουν περισσότερα». Σχετικά με την αναβολή του μέτρου της νέας περικοπής συντάξεων, υποστήριξε πως «δεν θέλαμε ποτέ οι Έλληνες συνταξιούχοι να υποφέρουν περαιτέρω».

Σύμφωνα με τον Μοσκοβισί, η Ελλάδα μπορεί να γίνει το επόμενο success story της ΕΕ. «Πραγματικά κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και τώρα ας καταστήσουμε την Ελλάδα ένα πλήρες successs story και ας δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να μειώσουμε την ανεργία και να υπάρξουν κοινωνικά μέτρα».

Εξέφρασε την ελπίδα του για στήριξη στη Συμφωνία των Πρεσπών και υποστήριξε «ότι η Ευρώπη είναι για να φέρνει κοντά τους λαούς, αφορά τη συμφιλίωση των λαών, τη θεραπεία των πληγών τού χθες και πως προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται αυτή η συμφωνία».