Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού κόντρα φαίνεται ότι εν μέσω έντασης μεταξύ των δημοσιογράφων και των αστυνομικών δυνάμεων ένας από αυτούς χαστουκίζει μία γυναίκα που διαμαρτύρεται, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος μαζί με έναν συνάδερφό του απομακρύνονται από το σημείο.

«Εμείς καταγράφαμε τη σύλληψη. Από εκεί και πέρα υπήρχε μία προσπάθεια να απομακρυνθούμε από το σημείο. Ειλικρινά αν δεν υπήρχαν οι κάμερες να καταγράφουν τις συλλήψεις, δεν ξέρω ποια θα ήταν η εικόνα. Ήταν εκδικητικός ο τρόπος με τον οποίον αντιμετώπισε η αστυνομία όσους συνέλαβε μετά από κάποιο σημείο. Κι αυτό το καταγράψαμε είναι αυτό που κατεγράφη από τον τηλεοπτικό φακό» μεταφέρει ο ρεπόρτερ, ενώ σχετικά με το χαστούκι του αστυνομικού προσθέτει ότι «και την υβρίζει, αν ακουγόταν ο φυσικός ήχος φαίνεται ότι τη υβρίζει».

Μία από τις προσαγωγές όπου αστυνομικοί πίστευαν ότι ενεργούσαν χωρίς να τους καταγράφουν οι κάμερες ήρθε στη δημοσιότητα από κατάστημα με μηχανές. Ομάδα αστυνομικών εμφανίζεται να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής, να τραμπουκίζει πολίτες που βρίσκονταν εντός, και να τραβάει τουλάχιστον έναν έξω από το κατάστημα στο πεζοδρόμιο, όπου αρκετοί από τους αστυνομικούς επιδόθηκαν σε γροθιές και κλωτσιές, παρότι φαίνεται πως ο πολίτης είναι ακινητοποιημένος και στο έδαφος, δεμένος πισθάγκωνα.

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, ομάδα δικάβαλων μηχανών της αστυνομίας επιχείρησε να περάσει μέσα από το πλήθος, με κάποιους από αυτούς να τραβούν έναν από τους αστυνομικούς ο οποίος έπεσε στο έδαφος, και στη συνέχεια ομάδα ατόμων του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά.