Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, καλεί με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αποδοκιμάσουν την ανακοίνωση της Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, στην οποία οι υπογράφοντες καταφέρονται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την βιαιοπραγία κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικότερα, ο κ Σπίρτζης σημειώνει: «Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή; Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος; Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Τύπου σας. Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε».

 

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Χρήστο Σπίρτζη, κατηγορώντας τους για υπόθαλψη και υποστήριξη σε «τρομοκράτες και αναρχικούς», με αφορμή τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των ειδικών φρουρών Κρήτης, που συνυπογράφεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφσυν.

«Κύριε Τσίπρα, κ. Σπίρτζη, κ. Ραγκούση, είμαστε σίγουροι πως θα “φουσκώνετε” από υπερηφάνεια από αυτό που καταφέρανε τα “παιδιά” σας στην Νέα Σμύρνη.

Όσο ήσασταν στις κυβερνητικές καρέκλες τα “παιδιά” σας ήταν “σούζα”. Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε “εντολή”. Παίζετε με τις ζωές μας, “καλύβετε” αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες – δολοφόνους και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν.

Αν δεν είναι κόπος για εσάς, περάστε από τη μητέρα του συναδέλφου που ήταν στην άσφαλτο σαν ζώο να της δώσετε κουράγιο. Αν είστε άνθρωποι.

Σε αναμονή της αντίδρασής σας»