Αυγενάκης: «Πολιτικά χαστούκια» του Μητσοτάκη κατά της «πολιτικής λάσπης» του Τσίπρα

Σε μία δήλωση ενδεικτική της ποιότητας της αντιπολίτευσης που ασκεί πλέον η Νέα Δημοκρατία προχώρησε ο γραμματέας του κόμματος, χαρακτηρίζοντας τις αναφορές Μητσοτάκη στη Βουλή την περασμένη Τετάρτη ως «πολιτικά χαστούκια» κατά του Αλέξη Τσίπρα, και υποστηρίζοντας πως «όλοι κρινόμαστε επί ίσοις όροις».
|
«Τέρμα το ηθικό πλεονέκτημα της πρώτης φοράς αριστερά, και της ηθικής ασυλίας που είχε διαμορφωθεί άτυπα τόσα χρόνια. Όλοι κρινόμαστε επί ίσοις όροις», δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο ρ/σ του ΣΚΑΪ. 
 
«Αυτά που συζητούνται στην Βουλή αφορούν το ήθος και το είδος της εξουσίας που αποπνέει η πρώτη φορά αριστερά. Εμείς καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας στο πρόσωπο του κ. Πολάκη για το πως διαχειρίζεται την εξουσία, για την ασεβή και προσβλητική συμπεριφορά του. Ο κ. Τσίπρας συνειδητά επέλεξε να καλύψει τον κ. Πολάκη, και να εξισώσει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν», ανέφερε το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
«Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του καιρό τώρα χρησιμοποιούν συστηματικά πολιτική λάσπη για να αναφερθούν στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Προχθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι, και, με επιχειρήματα, έριξε στον κ. Τσίπρα μερικά «πολιτικά χαστούκια». Κανένας Πρωθυπουργός δεν έχει ασυλία!» συνέχισε, για να επιτεθεί συνολικά στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του. 
 
«Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να τάσσονται κατά του καπιταλισμού, αλλά απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά του. Μπορούν να μιλούν κατά της ακροδεξιάς, αλλά συμπορεύονται με τους ΑΝΕΛ και κάνουν πλάτες στην Χρυσή Αυγή. Μιλούν για ανανέωση, αλλά μαζεύουν όλα τα πολιτικά απολιθώματα στα ψηφοδέλτιά τους» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις