Αυτοπυρπολήθηκε πρόσφυγας στη Μόρια

Την Πέμπτη 26χρονος πρόσφυγας από τη Συρία αυτοπυρπολήθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας Ασύλου του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, διαμαρτυρόμενος για τον πολύμηνο αποκλεισμό του στη Λέσβο.
Nick Paleologos / SOOC
|

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 26χρονος πρόσφυγας περιλούστηκε με εύφλεκτο υλικό και αυτοπυρπολήθηκε, διαμαρτυρόμενος για τον πολύμηνο αποκλεισμό του στο νησί.

Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν διαπιστώθηκαν εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και εισήχθη προς νοσηλεία. Η κατάσταση του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν εμπνέει ανησυχία.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις