Καλώντας μέσω Facebook τον Εισαγγελέα να παρέμβει σε μια υπόθεση, με ελλιπή και ψευδή στοιχεία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε άθλια στοχοποίηση διδάσκουσας του ΕΚΠΑ. Ο βουλευτής συνέδεσε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες από δύο άτομα που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία, κατά το οποίο αυτά τα άτομα εμφανίζονται να σκίζουν εικόνα της Παναγίας, με την φερόμενη παρουσία της καθηγήτριας στη διαμαρτυρία.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι ξεκάθαρο ότι το άτομο που καταδεικνύει ως την εν λόγω διδάσκουσα ο βουλευτής δεν συμμετέχει στο σκίσιμο της εικόνας, παρά μόνο στη διαμαρτυρία ευρύτερα.

«Η ρατσίστρια διδάσκουσα του ΕΚΠΑ που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση του δρόμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Θέση έχει στο εδώλιο και δη με τον αντιρατσιστικό. Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου. Να παρέμβει η Εισαγγελία» αναφέρει στην ανάρτηση του και παραθέτει screenshot από το βίντεο στο οποίο η φερόμενη παρευρισκόμενη διδάσκουσα ξεκάθαρα δεν εμφανίζεται να κάνει κάτι, ενώ παραθέτει και φωτογραφία της από εκδήλωση.

Εκατοντάδες είναι τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του βουλευτή με δεκάδες ανθρώπους να βρίζουν με άθλιους χαρακτηρισμούς την καθηγήτρια που στοχοποιεί ο βουλευτής, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να εξηγήσουν στον Κ. Μπογδάνο πως συκοφαντεί και δυσφημεί ένα άτομο, το οποίο υποτίθεται ότι αναγνωρίστηκε από ένα βίντεο και πως ο ίδιος θα έπρεπε να βρισκόταν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Nτελίριο εμφυλιοπολεμικού λόγου και αναφορές για «φυλακές»

George Vitsaras / SOOC

 

Σε ντελίριο εμφυλιοπολεμικού λόγου εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο βουλευτής και την προηγούμενη ημέρα, «αποκαλύπτοντας» πως «ο ΣΥΡΙΖΑ επί τέσσερα χρόνια είχε κάνει συναλλαγή με τους μπάχαλους και τους χούλιγκαν», καθώς και τη σύνθεση της μεγάλης πορείας της περασμένης Τρίτης στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής επιδόθηκε σε εξαιρετικά επικίνδυνες γενικεύσεις που θυμίζουν μόνο τις εκπομπές των χρυσαυγιτών βουλευτών τα προηγούμενα χρόνια, όπως ότι «όλα τα τύπου Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ, συνδικαλιστικο-αριστερά συστήματα που βάζουν πλάτη στη βία και την δολοφονική διάθεση και αυτά θα υποστούν την κριτική που τους πρέπει, θα ακυρωθούν από τον ίδιο το λαό».

Κι ακόμα, πως «θα προσπαθήσουν και νεκρούς να έχουν για να δικαιώσουν και τους πολιτικούς χώρους που τους καλύπτουν. Οι οποίοι πολιτικοί χώροι έχουν μεγάλο παρελθόν βίας. Πιστεύουν ότι με το αίμα και το λεπίδι κερδίζεται και εμπεδώνεται η ισότητα. Αυτή η ανώμαλη αντίληψη ισχύει μόνο όταν έχεις απέναντι σου τον Τούρκο ή τον Γερμανό. Όταν έχεις απέναντι τον Έλληνα και σκέφτεσαι έτσι, είσαι ένα εμφυλιακό κατσαπλιάδικο κτήνος και έτσι θα σε αντιμετωπίσουμε».

«Αυτοί που λειτουργούν ως προστάτες, μπροστάρηδες, ως βιτρίνες και πλυντήρια των δολοφόνων θα τίθενται προ των ευθυνών τους. Είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ είτε το ΠΑΜΕ είτε το “ερχόμαστε” είτε το “σφύριζα”» είπε σε ένα άλλο σημείο της εκπομπής του.

Τέλος, προχώρησε και σε μία δική του «αποδόμηση» του πλήθους του κόσμου που την περασμένη Τρίτη κατέβηκε στον δρόμο κατά της αστυνομοκρατίας, περιγράφοντας πως εκεί «υπήρχαν 1.500 «μαύροι», 2.000 πιτσιρικια, παρατρεχάμενα, απογοητευμένα, της γενιάς του μνημονίου, τα αλφροΐσκιωτα,, τα ελαφρόμυαλα και τα σαχλοκούδουνα, που δεν έχουν καταλάβει που πάν τα τέσσερα είναι γύρω για 15-16. Γύρω τριγύρω οι χουλιγκάνοι. Και οι υπόλοιποι ήταν οργανωμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι και καμία 500αρια ΠΑΜιτζήδες».

Ακόμα, μετά τα παραπάνω και με αφορμή μήνυμα ακροδεξιού ακροατή που δήθεν διάβασε, απάντησε πως «είστε ολόιδοι οι χρυσαυγίτες και οι ακροαριστεροί χουλιγκάνοι. Δεν διαφέρετε σε τίποτα. Οι μαύροι κατσαπλιάδες είστε στη φυλακή, οι κόκκινοι είναι καθ’ οδόν προς τα εκεί».