1. Παροχή καταλυμάτων.

Ανεξάρτητα από την προσπάθεια που γίνεται ήδη υπάρχει άμεση ανάγκη να μεταφερθούν σε καλύτερες συνθήκες κάποιες μητέρες που έχουν στα χέρια τους παιδιά ημερών και αναγκάζονται να ζουν σε σκηνές μέσα στον καύσωνα. Αν έχετε κάποιο ανοίκιαστο δωμάτιο, ιδιαίτερα αν είναι δυνατόν κοντά στην περιοχή γύρω από το Πεδίον του Άρεως και μπορείτε να φιλοξενήσετε αυτές τις πολύ δύσκολες περιπτώσεις για λίγες ημέρες μέχρι να βρεθεί από τους φορείς κάποιος άλλος τρόπος σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210 522 9567. Αν γνωρίζετε επίσης κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει παρακινήστε τον.

2. Φορτηγό ψυγείο.

Παρά την συγκέντρωση νερού και τροφίμων από αλληλέγγυους η κατάσταση εξαιτίας του καύσωνα είναι τρομερά δύσκολη αυτή τη στιγμή. Αναζητούμε κάποιον επαγγελματία που έχει στη διάθεσή του φορτηγό ψυγείο που θα μπορούσε να το σταθμεύσει στο Πεδίον του Άρεως προκειμένου να αποθηκεύονται εκεί τα νερά και να μην βράζουν. Υπάρχουν πολλά παιδιά και άνθρωποι στις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού που θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε δροσερό νερό. Αν μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 210 522 9567. Αν γνωρίζετε επίσης κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει παρακινήστε τον.

Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αντιγράψτε το στις σελίδες σας και στα blog σας. Να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι.