Η τραγωδία συνέβη στην περιφέρεια Χάσκοβο, κοντά στο χωριό Βίνεβο, όπου η τετραμελής οικογένεια είχε πάει για επίσκεψη σε συγγενείς. Όπως αναφέρει το τοπικό ηλεκτρονικό έντυπο haskovo.info, η οικογένεια έφυγε το βράδυ με το ΙΧ της για την κοντινή πόλη Κίρτζαλι, όπου έμενε.
 
Οι κάτοικοι του χωριού εντόπισαν το αυτοκίνητο κοντά στη γέφυρα του ποταμού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, τις οποίες επικαλούνται τα βουλγαρικά μέσα, το ΙΧ παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά, τη στιγμή που προσπαθούσε να περάσει τη γέφυρα.

Σύμφωνα  με τον αστυνομικό εκπρόσωπο, Άγγελ Τσανγκόφ, δύτες συνεχίζουν να ψάχνουν στα νερά του φράγματος, όπου εντοπίστηκε το σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας, για τους υπόλοιπους τρεις επιβάτες του ΙΧ.

Κατολισθήσεις και πολλές υλικές ζημιές

Οι καταρρακτώδεις βροχές στη νότια και νοτιοανατολική Βουλγαρία προκάλεσαν κατολισθήσεις βράχων που απειλούν με κλείσιμο το διασυνοριακό δρόμο Κίρτζαλι-Κομοτηνή, μετέδωσε σήμερα η ραδιοφωνία ΒΝΡ.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατολίσθηση έκλεισε τη σιδηροδρομική γραμμή Χάσκοβο-Κίρτζαλι ενώ οι πλημμύρες έχουν προκαλέσει υλικές ζημιές σε πολλά μέρη της νότιας και της κεντρικής Βουλγαρίας.

Πηγή: Το Ποντίκι