Σύμφωνα με την εφημερίδα Folha de Sao Paulo, 20 λεωφορεία πυρπολήθηκαν στο νότιο Σάο Πάολο μέσα σε γκαράζ όπου φυλάσσονταν οχήματα που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας. Τρία ακόμη λεωφορεία κάηκαν σε άλλες περιοχές της μεγάλης αυτής πόλης. Ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών λεηλατήθηκε.
 
Η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε αν οι πυρκαγιές αυτές έχουν άμεση σχέση με την ήττα της Εθνικής Βραζιλίας ούτε ανακοίνωσε πόσα λεωφορεία πυρπολήθηκαν.
 
Η στρατιωτική αστυνομία από το Σάο Πάολο περιορίστηκε να ανακοινώσει ότι υπήρξε μια πυρκαγιά σε κλειστό χώρο στάθμευσης στον νότο της πόλης.
Σε αρκετές πόλεις ξέσπασαν επεισόδια, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με ομάδες οργισμένων φιλάθλων να συγκρούονται με την αστυνομία και να προβαίνουν σε λεηλασίες. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαψαν βραζιλιάνικες σημαίες. Μάλιστα στα ΜΜΕ γίνεται λόγος και για τραυματισμός έφιππου αστυνομικού στο Ρεσίφε.
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στο στάδιο Μινεράο του Μπέλο Οριζόντ, για να είναι έτοιμοι να επέμβουν σε περίπτωση που στις εξέδρες ξεσπάσουν επεισόδια.