Τον Άγιο Βασίλη και «τα ταρανδάκια του» εμφανίζονται να ελέγχουν αστυνομικοί στο χριστουγεννιάτικο βίντεο της αστυνομίας, που εμφανίζονται να έχουν σταματήσει το έλκυθρό του σε μπλόκο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εμφανίζονται αρχικά αυστηροί απέναντι στον χριστουγεννιάτικο μύθο, ζητώντας του μήνυμα στο 13033 και βεβαίωση εργοδότη, προειδοποιώντας τον πως βρίσκεται εκτός περιφερειακής ενότητας. Στο τέλος, οι αστυνομικοί «μαλακώνουν» επειδή το παιδί του ενός εξ αυτών τον καλεί στο τηλέφωνο και τον ρωτάει «πότε θα έρθει ο Άγιος Βασίλης».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τραγική ειρωνεία, οι εμπνευστές του βίντεο έχουν φροντίσει να βάλουν και έναν… τροφοδιανομέα στο βίντεο να παραδίδει παραγγελίες σε σπίτια χωρίς ενόχληση από την αστυνομία, δίνοντας το στίγμα της εορταστικής εκμετάλλευσης που υφίσταται ο πολύπαθος κλάδος των διανομέων στις ημέρες μας.

Σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος με το βίντεο που φτάνει το cringe σε άλλα επίπεδα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε την Τετάρτη λόγο ακόμα και για επεμβάσεις σε σπίτια, ενώ τόνισε ότι από τις 22:00 το βράδυ τόσο τη παραμονή των Χριστουγέννων όσο και ανήμερα αλλά και όλες τις εορταστικές μέρες δε θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους παρά μόνο τα ασθενοφόρα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δε θα υπάρχει ψυχή στους δρόμους».

Δείτε το βίντεο:

Εορταστική αστυνόμευση Χρυσοχοΐδη με νέες εξαγγελίες για επεμβάσεις σε σπίτια