«Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Εγώ θα σας δείρω…» είπε ο Αχιλλέας Μπέος το πρωί της Τρίτης στο δημαρχείο του Βόλου, όταν μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας, Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης, θέλησαν να μπουν στον χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση για τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στην πόλη και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, σύμβουλοι του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου τους το απαγόρευσαν με συνέπεια να τους πετάξουν εκτός, σύμφωνα με το magnesianews.gr. Όταν στη συνέχεια μπήκαν κανονικά, δημιουργήθηκε ένταση με τον δήμαρχο Βόλου να τους απειλεί ότι θα τους δείρει εάν κάνουν φασαρία. «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Εγώ θα σας δείρω. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε, δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς. Κοπρίτες..», είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας.

Ακολούθησε εκ νέου ένταση ενώ κλήθηκε η αστυνομία. Μάλιστα ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου Γιώργος Σκλιάς απαιτούσε να συλληφθούν μετά από μήνυση την οποία θα υπέβαλλε. Όταν όμως ο Κ. Βολιώτης αντέτεινε ότι θα υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του προς τον Δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση, τότε οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, αφήνοντάς τους να παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης.