«Η κόρη μου πέρναγε πριν από δύο εβδομάδες, απογευμα, από την πλατεία Εξαρχείων, όπως έχει εγγυηθεί ο Πρωθυπουργός ότι θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες και δέχθηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη, από άνδρα των ΜΑΤ από κλούβα, που της φώναξε ότι άμα έρθεις από εδω θα σου ξεσκίσω την μ..» υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Γρηγοριάδης.

Στην ερώτηση για το αν έχει καταγγείλει το περιστατικό, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 απάντησε ότι «βεβαίως το κατήγγειλα. Συμβαίνει συστηματικότατα, θέλετε να σας διαβάσω τι έγινε χθες; Στον κύριο Γούλα. Καταγγελία της δικηγόρου του: “Στα Εξάρχεια έχουμε χούντα ρε, το κατάλαβες; Όποιος δε δέχεται φάπα και πούτσα δε θα μπαίνει στα Εξάρχεια. Εμείς κάνουμε κουμάντο”». Αναφέρθηκε δηλαδή στην ανατριχιαστική μαρτυρία του Λάμπρου Γούλα.

«Εάν είναι επώνυμη και εφόσον είναι επώνυμη η καταγγελία, θα πρέπει να διενεργηθεί επίσημη έρευνα για να δούμε ποιος το είπε αυτό. Και κανένας δεν ειναι σύμφωνος με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Τις καταδικάζουμε» σχολίασε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής.