Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών live στην τηλεόραση του TPP!

To ThePressProject καλύπτει ζωντανά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Περιφερειακών εκλογών και των Ευρωεκλογών, με συζητήσεις με προσκεκλημένους πολιτικούς, δημοσιογράφους και συνεργάτες του TPP.
|

To ThePressProject  καλύπτει ζωντανά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Περιφερειακών εκλογών και των Ευρωεκλογών, με συζητήσεις με προσκεκλημένους πολιτικούς, δημοσιογράφους και συνεργάτες του TPP.

Στο γνωστό  κλίμα της συζήτησης χωρίς κορώνες, χωρίς επιθεωρησιακή κατανομή ρόλων προκειμένου να τσακώνονται οι καλεσμένοι, θα συζητήσουμε τα αποτελέσματα και τη σημασία τους για την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή.
Ξεκινάμε στις 6.00’ και συνεχίζουμε μέχρι το βράδυ, με καλεσμένους, τηλεφωνικές συνδέσεις και σύντομα σχόλια από όλη την Ελλάδα.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις