Αναφορικά με τη συζήτηση περί αποστρατειών των ιστορικών στελεχών της παράταξης, υπογραμμίζει ότι «αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς και τα ονειρεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει ότι «στην παράταξή μας διαχρονικά πάντα σεβόμαστε την ιστορία μας και όσους την τίμησαν», και προσθέτει ότι “η ανανέωση δεν μεταφράζεται μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε ιδέες».

Υποστηρίζει ότι η Ν.Δ. είναι η μοναδική παράταξη που την οκταετία των μνημονίων κατάφερε να επιβιώσει πολιτικά «επειδή έχει σταθερές αρχές και αξίες σε καίρια θέματα που απασχολούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Στα εθνικά στην καθημερινή ασφάλεια του πολίτη και στην υγιή οικονομική ανάπτυξη, που θα βασίζεται σε επενδύσεις και όχι στην υπέρμετρη φορολογία».

Σε σχέση με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ υποστηρίζει ότι «δεν είναι η Ελλάδα που « καίγεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή» για λύση, θέτοντας ως πρώτη προϋπόθεση την αλλαγή του Συντάγματος της γειτονικής χώρας. Ενώ για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της Χρυσής Αυγής εντός Κοινοβουλίου σημειώνει ότι «οφείλεις να εφαρμόζεις τον Κανονισμό της Βουλής, χωρίς να αφήνεις ανοιχτό και το πιο μικρό παραθυράκι».