Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Κατά των Πλειστηριασμών Λάρισας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα βγει στο σφυρί διαμέρισμα 42 τμ αξίας 42.200 ευρώ μόλις για 6.500 ευρώ, όπως αναφέρει το larissanet.
 
«Μπροστά σε όλο αυτό δεν μπορούμε άπλα να κάτσουμε στο καναπέ μας άπραγοι.
Ούτε αρμόζει να πληρώνει η κοινωνία μας, τα  βραβεία πολιτικού θράσους του Τσίπρα» αναφέρει η πρωτοβουλία η οποία καλεί σε κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο στη Λάρισα «στο πλευρό των ανθρώπων,  των οποίων,  η συντεχνία κυβέρνησης συμβολαιογράφων δανειστών  ρευστοποιεί την μικρή ιδιοκτησία τους για να την παραδώσει στις τράπεζες και σε ξένα χέρια».
 
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
Οι πλειστηριασμοί καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα  στο ειρηνοδικείο Λάρισας, και τα πράγματα σκουραίνουν σταδιακά για όλους τους μικροϊδιοκτήτες που μεθοδικά υπερχρεώθηκαν και καταστράφηκαν για να μείνει η κυρίαρχη τάξη και οι χρεοκοπημένες ελίτ στο ευρώ.
 
Ειδικότερα  την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 θα βγουν  στο σφυρί
 
-Ένα διαμέρισμα,  δευτέρου ορόφου, που βρίσκεται στη Λάρισα και επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου αριθμός 57, το οποίο έχει καθαρή επιφάνεια 31,94 τ.μ., επιφάνεια κοινοχρήστων 10,26 τ.μ., μικτή επιφάνεια 42,20 τ.μ. Η κατάσχεση επεβλήθη για το ποσό των 6.552,50 Ευρώ.  H  άξια του διαμερίσματος 42.200,00€!!
 
-Ένα χωράφι 5 στρέμματα με κατασκευές που ήταν κάποτε έδρα ποτοποιείου.
 
Επιπλέον χθες μετά από πίεση της κυβέρνησης και των δανειστών -σε μια διαδικασία που σύμφωνα με καταγγελίες δεν τηρήθηκε η νομιμότητα και πολλά μέλη  παραιτήθηκαν-  δόθηκε το πράσινο φως από τους συμβολαιογράφους της Αθήνας για να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
 
Οι εντολές των δανειστών είναι για 800 πλειστηριασμούς τον μήνα και συνολικά 18.000 το έτος.
 

Μπροστά σε όλο αυτό δεν μπορούμε άπλα να κάτσουμε στο καναπέ μας άπραγοι. Ούτε αρμόζει να πληρώνει η κοινωνία μας, τα  βραβεία πολιτικού θράσους του Τσίπρα.

Αυτή την εβδομάδα  μέλη της πρωτοβουλίας  θα  βρεθούν στις  11:00  στην Μ. Αλεξάνδρου στο ύψος της τράπεζας eurobank  όπου θα μοιράσουμε ενημερωτικό υλικό  για τη δράση μας σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας  και των πολιτών προς την κατεύθυνση της συμμετοχή όλων στο κίνημα.
 
Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε χιλιάδες και να τους ταρακουνήσουμε.
 
Το απόγευμα  15:30-17:00 σύσσωμη η πρωτοβουλία,  θα είμαστε στο ειρηνοδικείο  στο πλευρό των ανθρώπων,  των οποίων,  η συντεχνία κυβέρνησης συμβολαιογράφων δανειστών  ρευστοποιει την μικρή ιδιοκτησία τους για να την παραδώσει στις τράπεζες και σε ξένα χέρια.
 
Κάτω τα χέρια από την μικρή λαϊκή  περιουσία