Πηγές που ακούγονται στην εκπομπή:

Ψηφιακά Εργαλεία:

Αστρολογικές Προβλέψεις

Όπως κάθε καζαμίας που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε, ότι ακόμα και αν μιλάμε για ψηφιακή τεχνολογία, υπάρχει ένα αστρολογικό DNA που κινεί τα νήματα και μας προσφέρει από πριν χρήσιμες πληροφορίες.

Με την φράση “Μπορεί να υπάρξει ριζική αλλαγή χωρίς «καταστροφή»;” ξεκινάει άρθρο της ιστοσελίδας του ΕΘΝΟΥΣ και μας ενημερώνει ότι: Τα ζώδια το 2021 επηρεάζονται από τον Δία σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό και αντικομφορμιστικό ζώδιο του Υδροχόου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενώ το σύμπαν γυρίζει τα «πάντα ανάποδα». [1]

Λέξεις κλειδιά: ΧΑΟΣ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Κριος: Προσοχή στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ζητήματα ασφάλειας θα σας απασχολήσουν ενώ προς το τέλος του έτους θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να φτάσετε στο 30% του αφορολόγητου. Ο φιλικός σας κύκλος όμως θα είναι εκεί για να σας στηρίξει και θα πρέπει επενδύσετε στις σχέσεις σας με ανθρώπους που σας εκτιμούν.

Ταύρος: Η μακρά περίοδος της τηλεργασίας θα σας φέρει σε ένα εσωτερικό τέλμα με τον εαυτό σας την Άνοιξη. Το καλοκαίρι όμως είναι κοντά και η χαλάρωση των μέτρων θα σας βρει μακριά από το σπίτι σας και τους προσωπικούς υπολογιστές σας. Προσοχή όμως γιατί δεν είναι όλα ρόδινα. Ένα αίσθημα στέρησης μπορεί να εμφανιστεί και θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας.

Δίδυμος: Πολλοί θεωρούν ότι θα είναι η χρονιά σας, όμως μην επαναπαυθείτε στιγμή! Προβλήματα στο hardware των συσκευών σας θα είναι ένα βασικό ζήτημα από τον Σεπτέμβρη του ‘21, ένω για όσες/ους έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο είναι πολύ πιθανόν να χάσετε αρχεία από παλιούς σκληρούς δίσκους που έχουν μείνει για χρόνια σε απραξία. Back up είναι η λέξη κλειδί και θα πρέπει να την θυμάστε όλον τον χρόνο.

Καρκίνος: Η τεχνολογία δεν είναι το «φόρτε» σου και δεν αντέχεις να διαταράσσεται η καθημερινότητά σου. Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, να «φρικάρεις» όταν δεις το PC σου να «νεκρώνει» στα μέσα Μαρτίου. Ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή και είναι μάταιο να πιστεύεις πως θα έρθει χωρίς να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι. Το επόμενο βήμα: ζήτα βοήθεια καθώς απ’ ότι φαίνεται η βλάβη είναι ανεπανόρθωτη και θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη!

Λέοντας: Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού κύκλου δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, σε ό,τι σχετίζεται με την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι συνηθίζεις να παραμελείς τις συσκευές που σε διασυνδέουν με τον κόσμο και η περίοδος δεν αφήνει περιθώρια για να αποκοπείς. Προσοχή στους μήνες Οκτώβρη και Δεκέμβρη καθώς από ότι φαίνεται θα «κρασάρει» το laptop ή το smartphone σου θα χρειαστείς βοήθεια για ένα format που θα σε ανανεώσει πρώτα εσένα και μετά τις συσκευές που χρησιμοποιείς. Λέων είσαι οπότε προσπάθησε να μην πεις ότι τα κατάφερες μόνος/νη…

Παρθένος: Υπάρχει πρόβλημα; Ο Παρθένος θα το λύσει. Θα αγχωθεί, θα κλειστεί στο σπίτι, θα μελετήσει, θα ιδρώσει, αλλά θα τη βρει την άκρη. Η τεχνολογία δεν τον τρομάζει. Παρόλα αυτά ένα ζήτημα ασφάλειας για τα προσωπικά σας δεδομένα θα σας απασχολήσει από τα μέσα του Απρίλη και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικές σε ποια cookies κάνετε αποδοχή. Ξέρω πώς ζείτε για να αντιμετωπίζετε κρίσεις και πανδημίες, όμως δεν βλάπτει και λίγη οικονομία δυνάμεων.

Ζυγός: Η τεμπελιά είναι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Ζυγού. Με την τεχνολογία περιορίζεστε στα βασικά. Ξέρετε το word, το facebook και βγάζετε καλές φωτογραφίες με το smartphone του. Από ότι φαίνεται το 2021 είναι η χρονιά που θα σας κάνει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και πολλοί από εσάς θα κάνετε μια δυναμική είσοδο στο instagram. Ο ενθουσιασμός για το νέο θα σας απορροφήσει και τα like θα πέφτουν βροχή για τις φωτογραφίες σας όμως θυμηθείτε ότι υπάρχει και η πραγματική ζώη. Μην διστάσετε να βγείτε για μια βόλτα χωρίς να στείλετε sms. Εκεί έξω σας περιμένουν εκπλήξεις!!

Σκορπιός: Θα καταλάβεις ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση θα κλείσεις όλα τα εμπορικά social media και θα μιλάς μόνο σε signal. Με μια μόνιμη συνδρομή 10 ευρώ μηνιαία στο thepressproject θα νιώθεις σίγουρος για την σωστή σου ενημέρωση. Τον Αύγουστο θα έχεις βαρεθεί την πόλη και θα μετακομίσεις μόνιμα στο Αγκίστρι χωρίς κινητό.

Τοξότης: Η μανία για καινοτομία θα σε καταβάλει το 2021. Θα φτιάξεις την δικιά σου τεχνολογική startUp με θέμα κάτι σχετικό με την αυτοματοποιημένη αποτρίχωση στην αριστερή πλευρά της πατούσας από εξειδικευμένο AI ρομποτάκι. Θα της πουλήσει σε hedge fund της Silicon Valley και θα γίνεις πλούσιος. Φέτος είναι η χρονιά σου!

Αιγόκερως: Η σύγκρουση είναι στο αίμα σας και φέτος. Θα μαλώσετε με όλους στα social media. Θα σχολιάζετε κάτω από κάθε φωτογραφία φασίστα μπάρμπα με ελληνική σημαία μέχρι που θα αρχίσουν να σας μπανάρουν. Η ανάγκη για νέο λογαριασμό κάθε μήνα θα σας οδηγήσει στην κατοχή πολλών SIM που θα προμηθευτείτε από τη νέα ομάδα της ΕΛΑΣ Ο.Δ.Ο.Σ/Wind.

Υδροχόος: O υδροχόος και η εποχή του Υδροχόου αφορούν την τεχνολογία, τον ηλεκτρισμό και την επικοινωνία. Ο νέος χρόνος θα είναι όμως ο δυσκολότερος της δεκαετίας για εσάς και ευθύνεται ο Κρόνος που θα σας συντροφεύει. Αν είστε μόνη/νος η περίοδος θα σας οδηγήσει στις εφαρμογές του ψηφιακού φλερτ όπου θα γνωρίσετε μια απρόσμενη επιτυχία. Ο Νοέμβρης θα είναι ο πιο ερωτικός μήνας για σας αλλά μην βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα σε μια σχεση που πιθανόν θα προκύψει εκείνο το διάστημα.

Ιχθείς: Φέτος θέλει μεγάλη προσοχή γιατί θα είσαι ο άτυχος των αλγορίθμων. Ο ωροσκόπος σας θα ταυτοποιηθεί μέσα από μια πολύπλοκη υπολογιστική διαδικασία με την τέλεση κλοπών. Οι νέες κάμερες ταυτοποίησης θα κάνουν τα συστήματα ασφαλείας των καταστημάτων και των τραπεζών να βαράνε. Προτιμήστε συνοικιακά μπακαλικα για τις αγορές σας ή προχωρήστε σε μια πλαστική ή ένα ακραίο λουκ για να βρείτε την ηρεμία σας.