Στο σημείο είχε βρεθεί μικρή ομάδα ατόμων με δύο πανό αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και με φυλλάδια για την 58η ημέρα απεργίας πείνας, με τους αστυνομικούς να εισβάλουν μέσα στη λαϊκή, τρομοκρατώντας τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, και διαλύοντας την παρέμβαση.

Από το μένος των αστυνομικών που δεν κατάφεραν να προσαγάγουν όσους κρατούσαν τα πανό δε γλίτωσαν περίοικοι που βρίσκονταν εκεί για να ψωνίσουν, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην προσαγωγή μίας γυναίκας. Στο βίντεο, περισσότεροι από πέντε άνδρες της αστυνομίας της επιτίθενται, με τη γυναίκα να ουρλιάζει τρομοκρατημένη. Επίσης όπως ακούγεται στο βίντεο, πλήθος κόσμου που βρίσκεται στο σημείο και δεν έχει σχέση με την παρέμβαση αποδοκιμάζει έντονα τους αστυνομικούς, με χαρακτηριστική την αναφορά «ούτε να καταναλώσουμε με την ησυχία μας δεν μας αφήνετε».

«Η σημερινή πρωτοφανής και απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ μέσα στην λαϊκή αγορά του Κάτω Χαλανδρίου και οι βιαιότητες ενάντια σε καταναλωτές,περαστικούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες αποτελεί επιστροφή σε σκοτεινές εποχές και πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών» καταγγέλλει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και προσθέτει:

«Αν νομίζουν οι εμπνευστές της ότι με παρόμοια καμώματα θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις βαριές ευθύνες τους στην διαχείριση της πανδημίας,την ανεργία,την φτώχεια,τα κλειστά μαγαζιά,να τρομοκρατήσουν η να διχάσουν τους δημότες της πόλης, κάνουν λάθος.

Ας γνωρίζουν ότι παρόμοιες συμπεριφορές είχαν στο παρελθόν και θα ξαναέχουν στο μέλλον την ίδια κατάληξη.

Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…»