Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής κατηγορίας Υ.Ε (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης δηλαδή απόφοιτος τριταξίου Γυμνασίου) διορίστηκε με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, η χρυσαυγίτισσα Ελένη Ζαρούλια. Η ίδια διετέλεσε βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» και είναι σύζυγος του υπόδικου Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο διορισμός μάλιστα γίνεται στο γραφείο του συζύγου της, «στον πρώην Πρόεδρο Κ.Ο. «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του», σύμφωνα με το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Η σημερινή απόφαση «προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και ενώ αναμένεται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η δικαστική απόφαση για τη ναζιστική οργάνωση.

«Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια» σημειώνει.