Το βίντεο που δημοσίευσε το omniatv, έχει τραβηχτεί από το κινητό τηλέφωνο του Ι. Καζαντζόγλου, κατηγορούμενου για άμεση συνέργεια στην δολοφονία Παύλου Φύσσα και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση, στις 8 Ιουλίου του 2013 στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου των κεντρικών γραφείων της της Χρυσής Αυγής, στην Λ. Μεσογείων, δύο μέρες πριν την οργανωμένη επίθεση στο στέκι «Συνεργείο».
 
Στο βίντεο διακρίνονται, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασκευασμένοι από φιάλη εύφλεκτου συμπιεσμένου αερίου και κροτίδα και φορητοί ασύρματοι να είναι απλωμένοι σε τραπέζια των γραφείων της οργάνωσης. 


 

Όπως επισημαίνεται στο JailGoldenDawn, ο μάρτυρας που κλήτευσε η υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής, Χρυσάφης Γουγουσάκης, μετακλητός υπάλληλος της οργάνωσης στα κεντρικά γραφεία της, επιβεβαίωσε ότι οι Καζαντζόγλου και Πατέλης εργάζονταν στην πόρτα των κεντρικών της Χρυσής Αυγής και ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που επιδεικνύονται είναι τραβηγμένα στον τρίτο όροφο των γραφείων στη Μεσογείων, κάτω ακριβώς από το γραφείο του Μιχαλολιάκου.